Crematorium Hart van Berkelland
met zorg vanuit het hart

Neem direct contact op Bekijk de livestream

Hart van Berkelland

Landgoed Het Aamschot leent zich bij uitstek om het afscheid van een dierbare overledene zo persoonlijk mogelijk te maken. De parkachtige omgeving met de ontvangstruimten uit de jaren vijftig zijn gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen.

Lees meer Start de virtuele tour

Familiebedrijf met hart en ziel

*Drukbestand op aanvraag
Bekijk alles

Voor de uitvaart

Een rouwkamer biedt de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van de overledene. U kunt op elk moment de overledene bezoeken. Zonder afspraak.

De kamers zijn sfeervol ingericht waarbij voldoende ruimte is voor een persoonlijk tintje; bloemen, foto’s of voorwerpen die van emotionele waarde zijn voor u of de overledene.

Lees meer

Het afscheid

Het afscheid kent tal van mogelijkheden. Een afscheid in de familiekamer biedt achttien zitplaatsen, de aula biedt ruimte aan tweehonderd zitplaatsen.

Projectie van foto’s van de overledene of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, live muziek, een voordracht, alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig.

Lees meer

Jachthuis Het Aamschot

Nazitten, terugblikken en herinneringen ophalen. Jachthuis Het Aamschot ademt de sfeer van weleer. Een plek die oude verhalen een nieuw leven inblaast.

Samen met uw familie en vrienden kunt u gebruikmaken van de ambiance die het verleden met het heden verbindt. Verstild. Samenzijn bij de haard of in een van de authentieke vertrekken met panoramisch uitzicht op de troostrijke natuurlijke omgeving.

Lees meer

De condoleance

Crematorium Hart van Berkelland beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte beschikbaar is.

Een kopje koffie met cake, een high tea of een koud of warm buffet. Maar ook een glas champagne of een wijnarrangement in de geest van de overledene behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Met zorg vanuit het hart