Crematorium Hart van Berkelland
met zorg vanuit het hart

Neem direct contact op

Muziek

Crematorium Hart van Berkelland beschikt over een uitgebreide muziekcollectie met meer dan 7000 muziekstukken. Via de link muziekboek kunt u de muziekcollectie inzien en kunt u een fragment uit een door u geselecteerd muziekstuk beluisteren.

Muziek aanleveren Muziek luisteren

Muziekboek

De invulling van uw uitvaartplechtigheid is zeer persoonlijk, dat geldt ook voor de keuze van muziek en beeldmateriaal.

Muziek

Crematorium Hart van Berkelland beschikt over een uitgebreide muziekcollectie met meer dan 7000 muziekstukken. Via de link muziekboek kunt u de muziekcollectie inzien en kunt u een fragment uit een door u geselecteerd muziekstuk beluisteren.

Plechtigheidonline Foto’s en Muziek

Staat uw persoonlijke muziekkeuze niet in ons muziekboek, dan heeft u de mogelijkheid om via deze link muziek aanleveren uw complete uitvaartplechtigheid samen te stellen in Plechtigheidonline. Hierin wordt u de mogelijkheid geboden om één of meerdere foto’s en muziek toe te voegen aan uw uitvaartplechtigheid. Zie Handleiding

* U kunt hierbij de keuze maken uit maximaal twintig algemene foto’s. Deze foto’s worden gedurende de gehele uitvaartplechtigheid getoond in een continue cyclus.

* Daarnaast kunt u de keuze maken om maximaal twintig foto’s per muziekstuk te tonen. Deze foto’s worden alleen tijdens het desbetreffende muziekstuk getoond.

De complete uitvaartplechtigheid moet minimaal voor 12:00 uur op de werkdag voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid geüpload zijn. Nadien kan er helaas niets meer aan de uitvaartplechtigheid toegevoegd of veranderd worden.

Let op!!! Plechtigheidonline moet compleet (foto's én muziek) door één persoon aangeleverd worden. Onze medewerkers kunnen voor u geen muziek en fotobestanden toevoegen of wijzigen. Dit kan alleen gedaan worden door degene die de plechtigheid heeft aangemaakt.

Beeldmateriaal via uw eigen laptop.

Wilt u meer foto's, een PowerPointpresentatie, of film c.q. mediabestanden tijdens de uitvaartplechtigheid tonen, dan kan dit alleen via een laptop verbonden aan ons systeem. In het crematorium is geen laptop aanwezig of beschikbaar. U wordt dan ook verzocht om uw eigen laptop te gebruiken tijdens een plechtigheid die u zelf dient te bedienen tijdens de plechtigheid en waar uzelf verantwoordelijk bent voor de presentatie.

Uw eigen laptop moet beschikken over een VGA- of een HDMI-aansluiting zodat deze gekoppeld kan worden aan onze installatie. HDMI en VGAkabels zijn aanwezig, verloopstekkers en adapters zijn niet aanwezig, u wordt geacht hier zelf zorg voor te dragen.

Voor vragen of advies met betrekking tot aanleveren van muziek voor een uitvaartplechtigheid, kunt u tijdens kantooruren van 09:00 tussen 17:00 uur contact met ons opnemen.

Algemene Voorwaarden

  • Eigen muziek dient uiterlijk 24 uur van tevoren aangeleverd te worden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  • Presentaties via een laptop kunnen tot 24 uur van tevoren getest te worden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  • Via Wetransfer kunnen wij alleen muziekbestanden ontvangen. Deze mogelijkheid geldt alleen als u geen gebruikt maakt van plechtigheid online.
  • Via ons mailadres: Info@hartvanberkelland.nl kunt u alleen muziekstukken in mp3 formaat mailen. Deze mogelijkheid geldt alleen als u geen gebruikt maakt van Plechtigheidonline.
  • VGA- en HDMI kabels zijn aanwezig, verloopstekkers en adapters zijn niet aanwezig. U dient hier zelf zorg voor te dragen.
  • Het is voor ons verboden om muziek of filmmateriaal van sites zoals YouTube halen.
  • Audio en video afspelen via tablets en smartphones is niet mogelijk.
  • Er is geen internetverbinding in beide zalen aanwezig.
  • Livestreaming, Skype en bestanden downloaden ter plaatse is niet mogelijk.
  • Muziek afspelen via Spotify en dergelijke is niet mogelijk.

* Crematorium Hart van Berkelland biedt haar diensten aan voor presentatiemogelijkheden tijdens een uitvaartplechtigheid. De familie is volledig verantwoordelijk voor de aangeleverde muziek en het beeldmateriaal. Crematorium Hart van Berkelland is niet verantwoordelijk voor aanlever – of afspeelfouten tijdens een uitvaartplechtigheid.

Met zorg vanuit het hart