Crematorium Hart van Berkelland
met zorg vanuit het hart

Neem direct contact op

Muziek

Crematorium Hart van Berkelland beschikt over een uitgebreide database aan muziekstukken. In deze database staan de meest recent uitgebrachte nummers, maar ook de klassiekers. De database wordt regelmatig bijgewerkt, waardoor deze volledig up-to-date blijft.

Invulling plechtigheid

De invulling van uw uitvaartplechtigheid is zeer persoonlijk, dat geldt ook voor de keuze van de muziek en het beeldmateriaal.

In het plechtigheidssysteem van crematorium Hart van Berkelland kunt u zelf uw plechtigheid op uitnodiging van uw uitvaartverzorger samenstellen. Mocht het voorkomen dat het door u gekozen muziekstuk niet in de database voorkomt, dan kunt u deze zelf uploaden.

PowerPoint-presentatie via uw eigen laptop.

Wilt u tijdens een plechtigheid een PowerPoint-presentatie tonen, dan is dat alleen mogelijk met uw eigen laptop (in het crematorium is geen laptop aanwezig). Hierbij worden alleen Windows laptops ondersteund, dus geen Apple producten. Uw eigen laptop dient een HDMI of een VGA aansluiting te hebben, zodat deze gekoppeld kan worden met de geluidsinstallatie. HDMI en VGA kabels zijn aanwezig in het crematorium. Benodigde verloopstekkers en adapters voor uw laptop zijn niet aanwezig, hier dient u zelf zorg voor te dragen. Let op; wanneer u gebruik maakt van een eigen laptop dient deze door u zelf bediend te worden tijdens de afscheidsdienst. 

Voor vragen met betrekking tot aanleveren van muziek of foto’s voor een afscheidsdienst, kunt u tijdens kantoortijden tussen 09:00 t/m 17:00 uur contact met ons opnemen.

Algemene Voorwaarden

  • Eigen muziek dient uiterlijk 24 uur van tevoren aangeleverd te worden via Plechtigheid Online.
  • Presentaties via een laptop kunnen tot 24 uur van tevoren getest worden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  • Via WeTransfer kunnen wij alleen muziekbestanden ontvangen. Deze mogelijkheid geldt alleen als u geen gebruikt maakt van plechtigheid online.
  • Via ons mailadres: info@hartvanberkelland.nl kunt u alleen muziekstukken in mp3 formaat mailen. Deze mogelijkheid geldt alleen als u geen gebruikt maakt van Plechtigheid Online.
  • VGA- en HDMI kabels zijn aanwezig, verloopstekkers en adapters zijn niet aanwezig. U dient hier zelf zorg voor te dragen.
  • Het is voor ons verboden om muziek of filmmateriaal van sites zoals YouTube halen.
  • Audio en video afspelen via tablets en smartphones is niet mogelijk.
  • Er is geen internetverbinding in beide zalen aanwezig.
  • Livestreaming, Skype en bestanden downloaden ter plaatse is niet mogelijk.
  • Muziek afspelen via Spotify en dergelijke is niet mogelijk.

* Crematorium Hart van Berkelland biedt haar diensten aan voor presentatiemogelijkheden tijdens een uitvaartplechtigheid. De familie is volledig verantwoordelijk voor de aangeleverde muziek en het beeldmateriaal. Crematorium Hart van Berkelland is niet verantwoordelijk voor aanlever – of afspeelfouten tijdens een uitvaartplechtigheid.

Met zorg vanuit het hart