Crematorium Hart van Berkelland
met zorg vanuit het hart

Neem direct contact op

Hart van Berkelland

Landgoed Het Aamschot leent zich bij uitstek om het afscheid van een dierbare overledene zo persoonlijk mogelijk te maken. De parkachtige omgeving met de ontvangstruimten uit de jaren vijftig zijn gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen.

Naast de authentieke gebouwen is Crematorium Hart van Berkelland gebouwd. Een eigentijds crematorium waar u terecht kunt voor de verzorging van de overledene tot en met de crematie en alles wat daarbij komt kijken.

Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart kenmerken onze dienstverlening rondom het laatste afscheid. Zeven dagen per week full-service. Alles onder één dak.

We heten u welkom in ons crematorium en laten u via deze site kennismaken met de mogelijkheden rondom het afscheid, zowel voor kinderen als volwassenen; wat betreft opbaren, afscheidsdiensten en condoleance. Voor grote bijeenkomsten, maar ook voor een intiem gezelschap. Om u een indruk te geven kunt u op de link klikken voor een virtuele tour.

Graag informeren we u over mogelijkheden op maat en over persoonlijke nagedachtenisvormen. 

Met zorg vanuit het hart